top of page

za 27 feb

|

Dansgroep Incar Dansspektakel vzw

Alternatief steakfestijn: Incar's Lasagneslag

Als alternatief voor ons jaarlijks Steakfestijn organiseren we dit jaar een LASAGNESLAG! Plaats je bestelling online en steun zo onze vereniging! Smakelijk!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Alternatief steakfestijn: Incar's Lasagneslag
Alternatief steakfestijn: Incar's Lasagneslag

Tijd en locatie

27 feb 2021, 10:00 – 17:00 CET

Dansgroep Incar Dansspektakel vzw, Poststraat 17, 9280 Lebbeke, België

Over het evenement

Zoals  elk jaar verheugden wij er ons op om jou en je familie tijdens het tweede weekend van februari te laten genieten van onze verse steaks en vol-au-vents. Ook  tijdens deze 'rare periode' willen we dit in alle veiligheid blijven  doen. Daarom organiseren we, een alternatief 'afhaal eetfestijn' op zaterdag 27 februari. We serveren heerlijke verse lasagnes, met de welbekende Incar-cocktail, verse preisoep en een heerlijke speculoosmousse als afsluiter. Wil je liever een veggie lasagne of een alcoholvrije cocktail? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Wij bieden jullie een volledig menu aan voor een democratische prijs van 17 euro. Dit menu bestaat uit een Incar-cocktail, vers gemaakte preisoep, veggie lasagne of lasagne bolognaise (400 gram) en als zoete afsluiter een overheerlijke  speculoosmousse. Voor mensen die graag een  alcoholvrije cocktail wensen, bieden wij jullie ook een volwaardig  alternatief aan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om (extra) lasagnes te bestellen aan 8 euro per stuk. Vries gerust een extra portie in in je diepvries.

Plaats je bestelling online via dit formulier of bel naar het Incar Secretariaat: 052 412 416. 

Je reserveert zelf het tijdslot voor de afhaling op za 27/02 tussen 10u-17u in de Incar zaal: Poststraat 17, 9280 Lebbeke.

Jouw bestelling wordt volledig verpakt en klaargezet in een kartonnen doos. Zelf materiaal meebrengen hoeft dus niet. Uiteraard vragen we wel om een mondmasker op te zetten en de coronamaatregelen te respecteren.

Je bestelling is pas definitief na betaling. Betalen doe je vooraf op het rekeningnummer van Incar (BE18 7995 1530 9165) vóór 14 februari 2021 met vermelding van 'JOUW NAAM + LASAGNESLAG'. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail (check zeker ook je SPAM!). 

Deel dit evenement

bottom of page