top of page

za 02 okt

|

GC De Pit

Het beste van Andrew Lloyd Webber 2021

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Het beste van Andrew Lloyd Webber 2021
Het beste van Andrew Lloyd Webber 2021

Tijd en locatie

02 okt 2021, 20:00

GC De Pit, Platteput 14, 9255 Buggenhout, België

Over het evenement

Camerata Productions en Cantico een ode aan de grootmeester der musicals Andrew Lloyd Webber. Samen met een live-combo en het Cantico-koor gidsen verschillende solisten u door zijn immense musicaloeuvre. Ondertussen schreef hij al meer dan 15 musicals, waarvan er verschillende al tientallen jaren worden opgevoerd op West End en Broadway. Bovendien vierde hij enkele jaren geleden 50 years of Musicals. Een ideale gelegenheid dus om in mei nog eens iedereen van zijn gelauwerde muziek te laten genieten. Verwacht u aan gedurfde nummerkeuzes en wereldbekende songs uit o.a. The Phantom of the Opera, Evita, Sunset Boulevard en Jesus Christ Superstar.

Onze dansers zullen het musical concert vervoegen. Muziek, zang en dans: alles komt samen tijdens deze unieke voorstelling! 

Tickets & Info: https://www.camerata-productions.be/andrew-lloyd-webber

CORONA-UPDATE: Omwille van de voorzorgsmaatregelen van de FOD Volksgezondheid in het kader van het Coronavirus, zijn de shows van "Het beste van Andrew Lloyd Webber" uitgesteld naar 1, 2 & 3 oktober 2021. Wie een ticket heeft aangekocht voor één van de shows, wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Deel dit evenement

bottom of page