top of page

LID WORDEN?

10410896_902683553109568_7308280665154017234_n.jpg
_DSC0042.jpg

Ben jij gebeten door de dansmicrobe? Zoek je een leuke hobby die een echte passie kan worden? Dan ben jij bij Incar Dansspektakel aan het juiste adres!

Elk jaar starten we met nieuwe dansgroepen bij de start van het schooljaar. De volgende  groepen gaan van start in september 2024.

 

Wil je graag deel uitmaken van deze toffe bende?

Vul het formulier onderaan deze pagina in en we houden je op de hoogte.

Jongens

 

Ben jij tussen 6 en 12 jaar?

Dan kan jij terecht bij Jump. Jump is een groep, speciaal voor stoere jongens van jouw leeftijd, die je de hipste dancemoves leert. Er wordt natuurlijk niet alleen gedanst, maar ook gesprongen, spelletjes gespeeld en heel wat plezier gemaakt.

 

Ben je 12 jaar of ouder?

Ook dan hebben wij een plaatsje voor jou! Bij Incar Dansspektakel leer je niet alleen dansen op hedendaagse muziek, maar je leert er ook met een vlag de mooiste choreografieën dansen. Je wordt door ervaren coaches klaargestoomd om naast de meisjes te schitteren op het podium.

Ook hier wordt er nog tijd gemaakt voor sport en fun, samen met je beste vrienden binnen Incar. Zo organiseert Incar jaarlijks een driedaagse waar er flink geravot kan worden. Naast de driedaagse trekken wij er ook altijd op uit naar het buitenland en worden er heel wat activiteiten door animatie georganiseerd. Incar Dansspektakel is dus niet alleen een dansgroep, maar ook een jeugdbeweging.

Meisjes

Ben je tussen 6 en 12 jaar oud?

Dan kan jij terecht bij Fame. Fame is een groep, speciaal voor meisjes van jouw leeftijd. Je leert er op een speelse manier de basisstappen van dans aan en krijgt ook de techniek mee.


 

Ben je 12 jaar of ouder?

Dan kan je terecht bij de meisjesdansgroep van Incar Dansspektakel. Je zit samen met meisjes van jouw leeftijd waarbij jullie samen de leukste dansen aanleren. Na een goede voorbereiding ben je klaar voor het grote werk en kan je mee het podium op om je ouders en vrienden de leukste moves te tonen.

 

Naast het dansen, wordt er ook tijd gemaakt voor sport en fun, samen met je beste vrienden binnen Incar. Zo organiseert Incar jaarlijks een driedaagse waar er flink geravot kan worden. Naast de driedaagse trekken wij er ook altijd op uit naar het buitenland en worden er heel wat activiteiten door animatie georganiseerd. Incar Dansspektakel is dus niet alleen een dansgroep, maar ook een jeugdbeweging.

Begint het al te kriebelen?

  • Schrijf je dan snel in via het onderstaand contactformulier

  • Of stuur een mailtje naar info@incar-dansspektakel.be met je naam, voornaam, leeftijd, adres, of je al dan niet danservaring hebt.

 

En wie weet word jij binnenkort de sterdanser van Incar Dansspektakel.

Interesse? Volg onze website op de voet en like ons op Facebook en Instagram.

Je formulier is succesvol verzonden! Je hoort snel van ons!

bottom of page