LID WORDEN?

Ben jij gebeten door de dansmicrobe? Zoek je een leuke hobby die een echte passie kan worden? Dan ben jij bij Incar Dansspektakel aan het juiste adres!

 

 

incar_dansers.jpg

Jongens

 

Ben jij tussen 6 en 12 jaar?

Dan kan jij terecht bij Jump. Jump is een groep, speciaal voor stoere jongens van jouw leeftijd, die je de hipste dancemoves leert. Er wordt natuurlijk niet alleen gedanst, maar ook gesprongen, spelletjes gespeeld en heel wat plezier gemaakt.

 

Ben je ouder dan 12 en ga je al naar het middelbaar?

Ook dan hebben wij een plaatsje voor jou! Bij Incar Dansspektakel leer je niet alleen dansen op hedendaagse muziek, maar je leert er ook met een vlag de mooiste choreografieën dansen. Je wordt door ervaren coaches klaargestoomd om naast de meisjes te schitteren op het podium.

Ook hier wordt er nog tijd gemaakt voor sport en fun, samen met je beste vrienden binnen Incar. Zo organiseert Incar jaarlijks een driedaagse waar er flink geravot kan worden. Naast de driedaagse trekken wij er ook altijd op uit naar het buitenland en worden er heel wat activiteiten door animatie georganiseerd. Incar Dansspektakel is dus niet alleen een dansgroep, maar ook een jeugdbeweging.

We starten een nieuwe jongensgroep op in februari 2020. Stuur alvast een berichtje en we nodigen je uit voor de infosessie.

Begint het al te kriebelen? Schrijf je dan snel in via het onderstaand contactformulier! En wie weet wordt jij binnenkort de sterdanser van Incar Dansspektakel.

Meisjes

 

Ben je 12 jaar of ouder?

Dan kan je terecht bij de meisjesdansgroep van Incar Dansspektakel. Je zit samen met meisjes van jouw leeftijd waarbij jullie samen de leukste dansen aanleren. Na een goede voorbereiding ben je klaar voor het grote werk en kan je mee het podium op om je ouders en vrienden de leukste moves te tonen.

 

Naast het dansen, wordt er ook tijd gemaakt voor sport en fun, samen met je beste vrienden binnen Incar. Zo organiseert Incar jaarlijks een driedaagse waar er flink geravot kan worden. Naast de driedaagse trekken wij er ook altijd op uit naar het buitenland en worden er heel wat activiteiten door animatie georganiseerd. Incar Dansspektakel is dus niet alleen een dansgroep, maar ook een jeugdbeweging.

 

We starten een nieuwe meisjesgroep op in februari 2020. Stuur alvast een berichtje en we nodigen je uit voor de infosessie.

 

Wil je graag deel uitmaken van deze toffe bende? Stuur dan je naam, voornaam, leeftijd, adres, of je al dan niet danservaring hebt en (zéér belangrijk) je e-mailadres door naar info@incar-dansspektakel.be of via onderstaand contactformulier. Interesse? Volg onze website op de voet en like ons op facebook.

 

Uw formulier is succesvol verzonden! U hoort snel van ons!