top of page

zo 03 dec

|

Lebbeke

Uitreiking Cultuurprijs en Zilveren Pluim

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Uitreiking Cultuurprijs en Zilveren Pluim
Uitreiking Cultuurprijs en Zilveren Pluim

Tijd en locatie

03 dec 2023, 10:30 – 13:00

Lebbeke, Stationsstraat 23, 9280 Lebbeke, België

Over het evenement

Op zondag 3 december reikt de gemeente Lebbeke in samenwerking met de Cultuurraad opnieuw de Cultuurprijs en de Zilveren Pluim uit. Ook de medailles voor verdienstelijke leden, uitgereikt door het Departement Cultuur, worden die dag overhandigd.

“Na de succesvolle herwerking van de uitreiking in 2022 bedacht de cultuurdienst opnieuw een mooi programma”, vertelt schepen van cultuur Maria Van Keer. “Zo kwamen zij tot een samenwerking met Poppenkast Suikerbol, Dansspektakel Incar en Harmonie Lebbeke, allen laureaten van de Cultuurprijs (Incar won de prijs in 1997, 2008 en 2020, Poppenkast Suikerbol in 2009 en 2016 en de Harmonie in 2010). Suikerbol maakt er opnieuw een ludiek evenement van door de presentatie en interviews voor hun rekening te nemen. Iedere kandidaat zal zo de nodige aandacht krijgen. Incar en Harmonie treden tussen de verschillende delen op en zorgen zo voor de nodige afwisseling. We werken zo toe tot Le Moment Suprême!”

Burgemeester Jan Vanderstraeten vult aan: “Daarnaast wordt de uitreiking opengesteld voor het grote publiek. Iedereen is dus welkom om samen met ons te weten te komen wie de Cultuurprijs en de Zilveren Pluim zal winnen!”.

Deel dit evenement

bottom of page