top of page

za 20 nov

|

CC De Biekorf

Alors on danse 2.0 , live fanfareorkest 2021

Ongewone combinaties tussen klassieke fanfaremuziek en andere podiumkunsten, zoals dans: een totaalspektakel

Registration is Closed
See other events
Alors on danse 2.0 , live fanfareorkest 2021
Alors on danse 2.0 , live fanfareorkest 2021

Tijd en locatie

20 nov 2021, 20:30

CC De Biekorf, Stationsstraat 23, 9280 Lebbeke, België

Over het evenement

Met “Alors on danse” brengt het Fanfareorkest Lebbeke concerten die buiten de klassieke lijntjes kleuren. “Alors on Danse” belooft een hedendaagse mix te worden van livemuziek en dans. Hiervoor grijpen we niet alleen naar de gekende Franse klassiekers, maar zorgen we voor een mooie afwisseling met hits van de laatste jaren. Het publiek zal geen normaal concert of een gewone dansvoorstelling te zien krijgen, maar het wordt getrakteerd op een unieke en gezellige avond. Daarvoor schuiven we de tribunes aan de kant en maken we plaats voor gezellige Franse terrasjes. Bovendien kan u tijdens het programma uzelf volledig te verwennen met een kaasplank of een glaasje wijn.

Tickets

  • via 052 412 416
  • info@incar-dansspektakel.be

Pakketten

Er is keuze uit meerdere pakketten. We combineren themamuziek met een heerlijke wijn of bijpassende maaltijd. Zet de data alvast in je agenda!

  • Standaard toegangsticket: 16 € p.p.  (deuren open om 19u)
  • Alors on danse royal: toegang, welkomstdrankje, degustatieplank met selectie van kazen en brood, programmabrochure per 2 personen: 29 € p.p.
  • Alors on danse prestige: toegang, eigen tafel exclusief voor uw gezelschap (vanaf 4p.), glaasje champagne, degustatieplank met selectie van kazen en brood, fles wijn (rood of wit, 1 fles per 2p.), assortiment zoetigheden tijdens de pauze, programmabrochure per 2 personen: 54 € p.p.

Deel dit evenement

bottom of page